Σήμανση:

Και στους 3 αγώνες η σήμανση είναι με χρώμα μπλε στο έδαφος, ταμπέλες στο ίδιο χρώμα και κορδέλες σήμανσης έργου (κόκκινο/άσπρο) που σας καθοδηγούν. Σε περίπτωση που για περισσότερα από 200μ δεν δείτε κάποια από τα παραπάνω επιστρέψτε στο τελευταίο σημάδι που συναντήσατε.

Ασφάλεια

Για την ασφάλεια των αθλητών η διοργάνωση έχει συνεργασία με την ΕΕΕΔ Κέρκυρας που διασώστες θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία τις διαδρομής καθώς και με το πολυιατρείο Ionian Care Ιόνια Φροντίδα Ικε που θα μας προσφέρει το ασθενοφόρο που θα είναι σταθμευμένο στο σημείο εκκίνησης.

💧 Σταθμοί τροφοδοσίας:

Στον αγώνα των 10χλμ θα υπάρχει 1 σταθμός τροφοδοσίας με ισοτονικο και νερό στο 5ο χλμ της διαδρομής και σε διάφορα σημεία της διαδρομής θα μπορείτε να βρείτε μπουκάλια με νερό.

Στον αγώνα των 20χλμ θα υπάρχουν 4 σταθμοί τροφοδοσίας. Οι 2 πρώτοι σταθμοί θα είναι στο 5ο χλμ και 11ο χλμ που θα προσφέρουν νερό και ισοτονικά ενώ στο 14οχλμ που είναι στην Αγία Τριάδα θα βρίσκεται ο κεντρικός σταθμός. Τέλος, ο τελευταίος σταθμός θα βρίσκεται στο 16ο χλμ στο χωριό της Κληματιάς.

Στον αγώνα MTB θα υπάρχουν 2 σταθμοί τροφοδοσίας στο 11ο χλμ με νερό και ισοτονικά και στο 20χλμ.

📦 Παροχές αθλητών:

-Αποδυτήρια αντρών / γυναικών στο πολιτιστικό κέντρο Νυμφών που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.

-Ντουζιέρες για όσους επιθυμούν να κάνουν ντουζ στο γήπεδο των Νυμφών τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Το γήπεδο των Νυμφών βρίσκεται 700μ από την πλατεία Νυμφών.

-Γεύμα στην πλατεία Νυμφών μετά τον τερματισμό.

-Χρονομέτρηση αγώνα.

-Αναμνηστικό t-shirt αγώνα με την παραλαβή του αριθμού.

-Αναμνηστικό μετάλλιο σε όσους τερματίσουν.

Share: